GİRESUN / DERELİ - Kurtulmuş İlkokulu

Eser GÜNAL - Okul Müdürü

Adana ilinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Osmaniye’de tamamladı. Üniversiteyi, Erzurum Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünden mezun olarak bitirdi. 1. Lig’de futbol hakemliği, atletizm hakemliği, voleybol hakemliği, geleneksel çocuk oyunları hakemliği, badminton hakemliği, izci liderliği, geleneksel çocuk oyunları yardımcı oyun liderliği, badminton 2. kademe antrenörlüğü, özel eğitim jimnastik antrenörlüğü, ritmik jimnastik antrenörlüğü, aerobik ve step antrenörlüğü, basketbol antrenörlüğü gibi bir çok alanda eğitim alarak ulusal ve yerel başarılara imza atmıştır. Giresun’da çeşitli okullarda öğretmenlik yapmış ve müdür yardımcısı olarak çalışmıştır. 07.09.2021 tarihinde okulumuzda müdür olarak göreve başlamıştır. Evli ve 3 çocuk annesidir.